Turun Teknologiakiinteistöt liittyi TEKELin jäseneksi

2.5.2013

Turun Teknologiakiinteistöt on 2010 perustettu toimitilojen vuokraukseen ja Turku Science Parkin kehittämiseen erikoistunut kiinteistökehitysyhtiö. TEKELin jäseneksi yhtiö liittyi keväällä 2013.

Yhtiön toiminta-ajatuksena on tarjota laadukkaita ja joustavia tilaratkaisuja yrityksille ja yhteisöille sekä tuottaa ja kehittää palveluita, jotka parantavat alueen toimijoiden mahdollisuuksia keskittyä omaa ydinliiketoimintaansa. Turun Teknologiakiinteistöjen visiona on tarjota asiakkailleen Suomen paras ympäristö toimia ja kehittyä. Toimintaa ohjaa näkemys siitä, että seinien lisäksi asiakkaat tarvitsevat ja ansaitsevat myös paljon muuta – laadukkaita palveluita, viihtyisän ympäristön, toimivat liikenneyhteydet sekä hitusen yhteisöllisyyttä.


Turun Teknologiakiinteistöt toimii Turku Science Parkin alueella, kivenheiton päässä Kupittaan rautatieasemasta ja Helsingin moottoritiestä. Alueella on useita korkeakouluja ja runsaasti eri alojen yrityksiä, mikä parantaa opiskelijoiden ja työnantajien kohtaamista sekä helpottaa yritysten ja yliopistollisten tutkimusyksiköiden yhteistyötä. Yhdessä sisaryhtiö Turku Science Park Oy:n kanssa yhtiöt järjestävät yritystoimintaa kehittäviä ja yhteisöllisyyttä lisääviä tapahtumia. Molempien yhtiöiden ollessa pääosin Turun kaupungin omistamia yhteistyö on saumatonta, molempien osapuolien ohjatessa asiakkaita toinen toistensa palveluiden piiriin.

Turun Teknologiakiinteistöt omistaa vajaat 90 000 neliötä toimitiloja. Vuonna 2012 yhtiön liikevaihto oli 14,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto 5,9 miljoonaa euroa.


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Mikko Lehtinen
mikko.lehtinen(at)teknologiakiinteistot.fi
Puhelin: 0400 960 626