Jäsenet ja teknologia-alat

Prizztech Oy


PL 18 (Pohjoisranta 11 D, 2. krs)
28101 PORI

Puhelin: +358 (0)2 620 5300
Fax: +358 (0)2 620 5399

Kotisivu:
www.prizz.fi

Sähköposti:
etunimi.sukunimi@prizz.fi

Toimitusjohtaja tai ylin johto:
Risto Liljeroos

Viestintä/Markkinointi:
Katri Kujanpää
Ala(t)

Ympäristöteknologia
Tieto- ja viestintäteknologia
Materiaalitutkimus ja -teknologia
Energiateknologia

https://www.facebook.com/prizztech

Prizztech Oy:n päätehtävänä on elinkeinoelämän toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn parantaminen. Kansallisen roolin rinnalla työn perustan muodostaa Satakunnassa toteutettava kehitystyö. Toiminnan keskiössä ovat yrittäjyyden ja liiketoiminnan edistäminen, elinkeinoelämää tukevien vetovoimaisten toimintaympäristöjen rakentaminen ja tutkimusyhteisöjen vahvistamien.

Huhtikuun 2012 alussa Prizztech Oy, aloittavien yritysten neuvontapalveluja tarjoava Yrityspalvelu Enter ja seudullinen elinkeinoyhtiö Porin Seudun Kehittämiskeskus Oy POSEK muodostavat yhteisen kokonaisuuden, uuden Prizztech Oy:n. Yhteenliittymisen taustalla on vahva näkemys siitä, että yrityspalvelujen keskittäminen yhteen organisaatioon takaa parhaiten asiakaslähtöisyyden, kustannustehokkuuden ja palvelutoiminnan kilpailukyvyn. Uusi yhtiö on kansallisestikin merkittävä kokonaisuus, josta yrittäjäksi aikovat ja yritykset saavat laajat, monipuoliset ja laadukkaat palvelut toimintansa kehittämisen tueksi.

Elinkeino-organisaatioiden rakennejärjestelyjen tuloksena Prizztech-konserniin yhtiön tytäryhtiöksi tuli myös matkailupalveluja toteuttava Porin Seudun Matkailu Oy MAISA, joka oli POSEKin tytäryhtiö. Järjestelyjen seurauksena Prizztech liittyi myös kahteen kansalliseen verkostoon, Seudulliset Kehittämisyhteisöt SEKES ry:n jäseneksi ja Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäseneksi. Yhteistyö maakunnan osaamispääoman tuottajien, erityisesti Porin yliopistokeskuksen ja Satakunnan ammattikorkeakoulun kanssa on erittäin keskeisessä roolissa. Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä ja Huittisissa.

Osaamiskeskusohjelmassa Prizztech Oy on mukana Energiateknologian ja Jokapaikan tietotekniikan klustereissa sekä Meriklusteriohjelmassa. Vuonna 1989 perustettu Prizztech Oy on ollut TEKELin jäsen vuodesta 1998.


Päivitetty 4.6.2012 
Paluu sivun alkuun