CapitalBox

Hae yrityslainaa

Yrityslainaa jopa 250.000 euroa netistä

Nykyisin kun lainan hakeminen on jatkuvasti siirtynyt enemmän ja enemmän pankeista nettiin, on ollut vain ajan kysymys ennen kuin myös yrityslainat siirtyvät sinne.

Vakuudetonta yrityslainaa tarjoa suosittu CapitalBox yrityslainapalvelu. He ovat auttaneet jo tuhansia suomalaisia yrittäjiä löytämään lainaratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

Heidän palvelusta voi hakea  yrityslainaa 2000 eurosta aina 250.000 euroon saakka. Yristyslainan hakeminen onnistuu helposti yksinkertaisella verkkohakemuksella, jonka täyttämiseen ei menee aikaa kuin 5 minuuttia.

Yrityslainaan ei vaadita reaalivakuuksia, joka on hyvä asia varsinkin uudemmille kasvaville yrityksille. Tämä laina sopii toki myös osana pankkilainaa, johon lähes aina vaaditaan vakuudet. Tällöin voi ottaa suuremman lainan pankista, jonka reaalivakuudet saa hoidettua tällä netistä haetulla yrityslainalla.


Hae yrityslainaa


Yrityslainassa huomioitavaa

Jotta yritys voi saada lainaa, tulee sen täyttää vähintään nämä kriteerit:

 • Se on rekisteröity Suomeen
 • Ollut toiminnassa yli 6 kuukautta
 • Suomalainen pankkitili ja yrityksen johto toimii Suomessa
 • Liikevaihto vuositasolla on vähintään 50 000 euroa.
 • Yritysmuodolla ei ole väliä (ks. eri yritysmuodot ja vastuut/ yrittäjät)

Muita asioita:

 • Yristyslainahakemuksen tekeminen on aina maksutonta, eikä sen lähettäminen sido hakijaa mihinkään sopimuksiin
 • Lainapäätös perustuu yrityksen kassavirtaan, ei pelkkään luottoluokitukseen
 • Yrityslainalle on mahdollista saada maksuaikaa jopa 24 kuukautta
 • Yrityslainaa varten ei vaadita reaalivakuuksia, vaan lainan takaajana toimii lainan hakija
 • Yrityslainaa lyhennetään tasaerissä
 • Yrityslaina on mahdollista maksaa aiemmin takaisin ilman mitään lisäkustannuksia

 

Miksi valita CapitalBox yrityslaina?

CapitalBox yrityslaina on tarkoitettu kotimaisille pk-yrityksille, jotka etsivät rahoitusta toiminnan kasvattamiseen. Suurin etu on lainan saamisen nopeus, koska usein yrityksille tulee tilanne kun lainaa tarvitaan todella nopeasti. Tällöin ei perinteinen pankkilaina houkuttele, koska sen saamisessa voi kestää pitkiäkin aikoja ja voi joutua varaamaan moniakin aikoja eri lainaneuvotteluihin.

CapitalBox palvelun kautta haettuun yrityslainaan saa lainapäätöksen nopeasti. Usein jo seuraavana päivänä tietää, saako hakemansa lainan. Kun hakija allekirjoittaa saamansa lainatarjouksen, ei lainan siirrossa kulu pitkiä aikoja, vaan hakija saa lainan nopeasti käyttöönsä.

Tärkeimmät huomioitavat asiat yrityslainassa ovat:

 • Yrityslainaa on nopea ja helppo hakea täysin maksuttomalla lainahakemuksella
 • Luotettava palvelu, joka on suunnattu kotimaisille pienille ja keskisuurille yrityksille
 • Kohtuulliset maksut – Hakemuksen tekeminen ja tarjouksen vastaanottaminen on maksutonta
 • Selkeä hinnoittelu – Ei piileviä kuluja

 

Yrityslainan takaisinmaksu

Kun yrityslaina on maksettu hakijan tilille, tulee sitä lyhentää tämän jälkeen kuukausittain tasaerissä.

Lainalle on mahdollista saada maksuaikaa jopa 24 kuukautta. Kuukausierän suuruus määräytyy valitun lainasumman ja maksuajan perusteella.

Yrityslaina on mahdollista maksaa myös kokonaan pois etuajassa, eikä tästä aiheudu mitään lisäkustannuksia. Mikäli et ole varma jäljellä olevasta lainasummasta, on järkevää ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jolloin he ilmoittavat jäljellä olevan velan määrän korkoineen ja kuluineen. Tämän summan maksamalla saat kuitattua koko yrityslainan maksetuksi.

Mikäli haluat lyhentää yrityslainaasi nopeammin, mutta et pysty maksamaan sitä kokonaan, niin sekin onnistuu. Voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä kuten haluat.

Huomioi kuitenkin että ylimääräiset lyhennykset lyhentävät yrityslainaa sen loppupäästä, eli ne eivät vaikuta seuraaviin kuukausilaskuihin millään tavalla.

Mitä nopeammin maksat yrityslainan takaisin, sitä vähemmän sille ehtii kertymään korkoja ja kuluja, koska ne lasketaan vain siltä ajalta jolla yrityslaina on ollut asiakkaan käytössä.

 

Mihin yrityslainaa voi käyttää?

Lainan käyttökohteille ei ole määrätty mitään rajoituksia. Yritys itse päättää miten hakemansa rahoituksen käyttää.

Sitä voidaan käyttää esimerkiksi osana suurempaa pankkilainaa, sillä voidaan rahoittaa erilaiset laitehankinnat, sitä voidaan käyttää valikoiman tai varaston laajentamiseen tai vaikka henkilöstön palkkaamiseen.

Suunnittele siis ensin huolellisesti, mihin olet rahoitusta hakemassa ja kuinka paljon tarvitset sitä. Yrityslainaa kannattaa aina hakea vain sen verran, kuin on todella tarve.

Muista myös laskea yrityksen maksukyky huolellisesti, jotta olet varma, ettei yrityslainan takaisinmaksussa tule ongelmia.

 

CapitalBox yhteystiedot:

CapitalBox on osa Ferratum Groupia, Euroopan johtavaa rahoitusyhtiötä. Ferratum Group on listattu Frankfurtin pörssissä ja toimii 25 maassa ympäri maailman.

Ferratum Bank on Malta Financial Services Authority:n lisensoima luottolaitos, jota sääntelee myös Euroopan keskuspankki.

Ferratum Bank p.l.c.

ST Business Centre

120 The Strand, Gzira

GZR 1027, Malta

Reg. Nr: C-56251