Sambla

Sambla yrityslaina

Sambla – ketterä yrityslaina ilman vakuuksia

Sambla kilpailuttaa hakijan yrityslainahakemuksen monen eri lainantarjoajan välillä. He ovat toimineet rahoitusalalla jo vuodesta 2014 ja auttaneet noin 400 000 asiakasta löytämään oikeanlaisen lainaratkaisun. Sambla pyrkii tekemään lainan hakemisesta ja lainan kilpailuttamisesta mahdollisimman helppoa, ettei hakijalla mene turhaan aikaa monimutkaisten lainahakemusten täyttämiseen, kun asiat voidaan hoitaa nykypäivänä hyvinkin mutkattomasti. Yrittäjän aikaa ei haluta käyttää paperilomakkeiden selailuun, vaan yrityslainaa varten täytettävän hakemuksen täyttää muutamassa minuutissa.

Sambla yrityslainaa voi hakea sähköisellä hakemuksella 500 eurosta aina 250.000 euroon saakka 1 – 24 kuukauden maksuajalla. Yrityslainaa varten yrittäjä ei tarvitse vakuuksia tai takausta, vaan hän voi hakea lainan yksin itsenäisenä hakijana. Tämä nopeuttaa lainaprosessia eikä lainan käyttötarkoitusta tarvitse selitellä sen tarkemmin kenellekään.

Yrityslaina sopii hyvin eri kokoisille yrityksille, kuten juuri yritystoiminnan perustaneelle yritykselle sekä jo pitempään yrittäjänä toimineelle henkilölle.

Lue lisää yritystoiminnan alkamisesta YTK:n sivuilla.


Hae yrityslainaa


Sambla yrityslaina lyhyesti:

  • Monenlaiseen yrityksen rahoitukseen
  • Lainaa pienille ja keskisuurille yrityksille
  • Yrityslainaan yrittäjä ei tarvitse vakuuksia tai takausta
  • Lainaa 500 – 250.000 euroa 1 – 24 kuukauden maksuajalla
  • Yrityslainahakemuksen täyttäminen vie vain 2 minuuttia
  • Ei paperityötä, ei ajanvarausta – lainatarjous jo saman päivän aikana
  • Yrittäjän jättämä lainahakemus kilpailutetaan usean eri luotonmyöntäjän välillä
  • Yksi lainahakemus tavoittaa monta yrityslainan tarjoajaa.

 

Miksi valita Sambla yrityslaina?

Yrittäjän kannattaa hakea Sambla yrityslainaa, koska yrittäjän jättämä yrityslainahakemus kilpailutetaan monen eri lainanmyöntäjän kesken. Tämä kilpailuasetelma antaa yrittäjälle hyvät mahdollisuudet saada yrityslainaa hyvin kilpailukykyiseen hintaan.

Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen hakemus kilpailutetaan heti useiden lainantarjoajien välillä ja yrittäjä saa lainatarjoukset vertailtavakseen usein jo lainanhakupäivänä.

Sambla yrityslaina sopii jokaiselle yritysmuodolle, kuten kommandiittiyhtiölle, osakeyhtiölle kuin esimerkiksi elinkeinoharjoittajalle.

 

Kenelle yrityslainaa voidaan myöntää?

Yrityslainaa varten hakijan ei tarvitse hankkia vakuuksia tai henkilötakausta. Vaikka yrityslaina on suunnattu yrityksen toiminnan kehitykseen ja tukemiseen, tulee yrityslainaa hakevan henkilön tiedot olla kunnossa. Lainantarjoajat kiinnittävät huomioita muun muassa yrittäjän toimeentulon vakauteen, kokemukseen kyseisellä toimialalla sekä hakijan luottotietoihin.  Lainantarjoajat pitävät myös tärkeänä, että yrityksen kassavirta on kunnossa ja tulot säännöllisiä.

Jokainen yrityslainaa tarjoava lainanmyöntäjä tekee hakijalle oman luottokartoituksen, jonka pohjalta he joko tarjoavat hakijalle yrityslainaa tai eivät. Koska lainantarjoajat ovat kiinnostuneita hakijan taloudellisesta tilanteesta, on yrittäjän syytä varautua toimittamaan lainantarjoajalle tarvittavat liitteet.

 

Miten yrityslainaa maksetaan takaisin?

Samblan kautta haettua yrityslainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa sovituin lyhennyserin. Yrityslainan takaisinmaksuaikaan vaikuttaa haettu lainasumma. Mikään ei kuitenkaan estä yrittäjää maksamasta lainaa takaisin nopeammin, jos yrityksen taloudellinen tilanne sen kestää.

Vinkki: Ota maksuton yrityslainalaskuri avuksesi, jos haluat tarkistaa miten valitsemasi lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään ja lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainalaskurin antama laskelma on aina suuntaa antava.

 

Mihin yrityslainan voi käyttää?

Yrityslainaa haetaan toimialasta riippuen hyvin monenlaiseen tarkoitukseen. Tyypillisesti yrityslaina haetaan yrityksen kasvun tukemiseen sekä kehitykseen. Yrityslainan voi käyttää muun muassa uusien työntekijöiden palkkaamiseen, liikehuoneiston remontoimiseen, laitehankintoihin tai uusien liikeideoiden toteuttamiseen.

 

Yhteystiedot

Sambla

Eteläesplanadi 24

00130 Helsinki

Y-tunnus: 28718-8

Asiakaspalvelu:

ma – to klo 10.00 – 19.00

pe klo 10.00 – 18.00

Puhelin: +358(0)942456000 (maksuton)

Sähköposti: asiakaspalvelu@sambla.fi

Yrityksen tiedot Yritys-ja yhteisötietojärjestelmästä