Suomen Yrityslaina

Suomen yrityslaina

Lainaa luotettavasti kotimaisesta yrityslainapalvelusta

Suomessa toimii iso joukko yrittäjiä, joiden kasvun ja kehityksen tukemiseksi halutaan tarjota luotettavaa yrityslainaa. Lähes jokaisella yrittäjällä tulee jossain vaiheessa vastaan tilanne, ettei pelkkä yrityksen pääoma riitä uusien investointien ja hankkeiden kattamiseen.

Suomen Yrityslaina tarjoaa yrittäjälle oivan mahdollisuuden hakea yritykselle tarvittavan rahoituksen helposti ja nopeasti. Yrityslainahakemukseen täyttäminen onnistuu muutamassa minuutissa eikä hakemukseen tarvitse liittää liitteitä. Jo tunnin kuluttua hakemuksen jättämisestä Suomen Yrityslaina pyrkii antamaan lainanhakijalle lainatarjouksen katsottavakseen.

Yrityslainatarjous on aina yrityskohtaisesti laskettu ja lainatarjous on voimassa viikon, jona aikana yrittäjä pystyy hyvin tekemään päätöksen haluaako hyväksyä tarjouksen. Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen yrityslaina voidaan maksaa yrityksen tilille jo saman päivän aikana.


Hae yrityslainaa


Suomen Yrityslainassa huomioitavaa:

  • Haettavat lainasummat 1000 eurosta jopa 100.000 euroon saakka
  • Yrityslainalle maksuaikaa 1 – 18 kuukautta
  • Lainaa varten yrittäjä ei tarvitse reaalivakuuksia
  • Lainahakemus täytetään sähköisesti
  • Yristyslainaa voivat hakea kaikenkokoiset yritykset
  • Lainahakemus on maksuton eikä lainassa ole avausmaksua
  • Yrityksen rahoitus hoituu yhdellä selkeällä hakemuksella

 

Miksi valita Suomen Yrityslaina?

Suomen Yrityslaina tarjoaa yrittäjälle hyvän rahoitusratkaisun, kun yritys tarvitsee taloudellista tukea yrityksen kasvuun ja kehitykseen. Lainaprosessi on nopea, mikä säästää yrittäjän kallisarvoista aikaa siihen minkä yrittäjä osaa parhaiten. Lainahakemuksen ei tarvitse liittää mitään, vaan riittää kun yrittäjä täyttää yhden selkeän lainahakemuksen. Kaikki tarvittavat tiedot Suomen Yrityslaina pystyy tarkistamaan sähköisesti muun muassa kaupparekisteristä.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen yrityksen ja yrittäjän tiedot tarkistetaan ja lainan hinta määräytyy yrityksen käyttötarpeen ja vakavaraisuuden perusteella. Lainan kuukausikulut määräytyvät näin ollen yrityskohtaisesti ja ovat alkaen 1,75 %.

Suomen Yrityslaina voivat hakea kaiken kokoiset yritykset. Yritys voi olla juuri aloittanut tai jo kauemmin toiminut yritys. Yritysmuodolla ei myöskään ole väliä, vaan yritys voi olla osakeyhtiö, avoinyhtiö, elinkeinoharjoittaja tai kommandiittiyhtiö. Suomen yrityslainaa voi hakea hyvin yrittäjät hyvin matalalla kynnyksellä.

 

Kenelle yrityslainaa voidaan myöntää?

Yrityslainaa voidaan myöntää yritykselle, jonka tiedot löytyy Suomen kaupparekisteristä. Muita tärkeitä kriteereitä ovat, että yrityksen toiminnan ja johdon tulee olla Suomessa sekä yrityksellä tulee olla suomalainen pankkitili.

Yrityksen kassavirralla ei ole ratkaisevaa merkitystä, mutta yrityksen tulee kuitenkin olla aktiivinen ja kannattava. Yrityslainahakemuksen yhteydessä myös yrityslainaa hakevan nimenkirjoitusoikeutetun yrittäjän tiedot tarkistetaan eikä hänellä saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Yrityslainan takaajana toimii yrittäjä itse. Osakeyhtiössä lainaan vaaditaan reaalivakuus tai henkilötakaus.

 

Miten yrityslainaa maksetaan takaisin?

Yrityslainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa. Lainatarjouksesta ja lopullisesta lainasopimuksesta näet tarkan lainan takaisinmaksuohjelman.

Lainan voi myös tarvittaessa maksaa takaisin ennakoitua nopeammin, jos yrityksen taloudellinen tilanne sen sallii.

 

Mihin yrityslainan voi käyttää?

Yrityslainaa voi hakea hyvin monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Lainan käyttökohde riippuu paljon yrityksen toimialasta.

Lainaa on haettu muun muassa suurempiin laitehankintoihin, työntekijöiden palkkaamiseen, liiketilojen remontoimiseen, paikkaamaan hetkellistä kassavajetta tai tulossa olevaaan yrityskauppaan.

Huom. Muista ottaa yrityksellesi myös vakuutus, joka korvaa liiketiloissa tapahtuvat vahingot, varkauden, tapaturmat, ilkivallan yms.

Aiheesta lisää if- vakuutukset

 

Yhteystiedot

Suomen Yrityslaina

Pieni Roobertinkatu 11

00130 Helsinki

Y-tunnus: 2868615-5

 

Asiakaspalvelu:

Avoinna ma – pe klo 8.00 – 18.00

Puhelin: 09-424 503 99 (pvm/mpm)

Sähköposti: asiakaspalvelu@suomenyrityslaina.fi

Yritystiedot YTJ:stä