Yrityslaina

/Yrityslaina
Yrityslaina 2019-04-17T13:49:44+03:00

Yrityslainaa jopa 250.000 euroa netistä

Nykyisin kun lainan hakeminen on jatkuvasti siirtynyt enemmän ja enemmän pankeista nettiin, on ollut vain ajan kysymys ennenkuin myös yrityslainat siirtyvät sinne.

Vakuudetonta yrityslainaa on alkanut välittämään myös kotimainen VarmaLaina.fi palvelu. He ovat auttaneet jo tuhansia suomalaisia löytämään erilaisia kuluttajalainoja erilaisiin tarpeisiin.

Nyt heidän kauttaan voi hakea myös yrityslainaa 2000 eurosta aina 250.000 euroon saakka. Lainan hakeminen onnistuu helposti yksinkertaisella verkkohakemuksella, jonka täyttämiseen ei menee aikaa kuin 5 minuuttia.

Yrityslainaan ei vaadita reaalivakuuksia, joka on hyvä asia varsinkin uudemmille kasvaville yrityksille. Tämä laina sopii toki myös osana pankkilainaa, johon lähes aina vaaditaan vakuudet. Tällöin voi ottaa suuremman lainan pankista, jonka reaalivakuudet saa hoidettua tällä netistä haetulla yrityslainalla.

Hae yrityslaina tästä!

Yrityslainassa huomioitavaa

Jotta yritys voi saada lainaa, tulee sen täyttää vähintään nämä kriteerit:

 • Se on rekisteröity Suomeen
 • Ollut toiminnassa yli 6 kuukautta
 • Suomalainen pankkitili ja yrityksen johto toimii Suomessa
 • Liikevaihto vuositasolla on vähintään 50 000 euroa.

Muita asioita:

 • Hakemuksen tekeminen on aina maksutonta, eikä sen lähettäminen sido hakijaa mihinkään sopimuksiin
 • Lainapäätös perustuu yrityksen kassavirtaan, ei pelkkään luottoluokitukseen
 • Lainalle on mahdollista saada maksuaikaa jopa 24 kuukautta
 • Lainaa varten ei vaadita reaalivakuuksia, vaan lainan takaajana toimii lainan hakija
 • Lainaa lyhennetään tasaerissä
 • Laina on mahdollista maksaa aiemmin takaisin ilman mitään lisäkustannuksia

 

Miksi valita VarmaLaina.fi | Yrityslaina?

VarmaLaina.fi kautta haettu yrityslaina on tarkoitettu kotimaisille pk-yrityksille, jotka etsivät rahoitusta toiminnan kasvattamiseen. Suurin etu on lainan saamisen nopeus, koska usein yrityksille tulee tilanne kun lainaa tarvitaan todella nopeasti. Tällöin ei perinteinen pankkilaina houkuttele, koska sen saamisessa voi kestää pitkiäkin aikoja ja voi joutua varaamaan moniakin aikoja eri lainaneuvotteluihin.

VarmaLaina.fi kautta haettuun yrityslainaan saa lainapäätöksen nopeasti. Usein jo seuraavana päivänä tietää, saako hakemansa lainan. Kun hakija allekirjoittaa saamansa lainatarjouksen, ei lainan siirrossa kulu pitkiä aikoja, vaan hakija saa lainan nopeasti käyttöönsä.

Tärkeimmät huomioitavat asiat yrityslainassa ovat:

 • Yrityslainaa on nopea ja helppo hakea täysin maksuttomalla lainahakemuksella
 • Täysin kotimainen palvelu, joka on suunnattu kotimaisille pienille ja keskisuurille yrityksille
 • Kohtuulliset maksut – Hakemuksen tekeminen ja tarjouksen vastaanottaminen on maksutonta
 • Selkeä hinnoittelu – Ei piileviä kuluja

 

Yrityslainan takaisinmaksu

Kun yrityslaina on maksettu hakijan tilille, tulee sitä lyhentää tämän jälkeen kuukausittain tasaerissä.

Lainalle on mahdollista saada maksuaikaa jopa 24 kuukautta. Kuukausierän suuruus määräytyy valitun lainasumman ja maksuajan perusteella.

Yrityslaina on mahdollista maksaa myös kokonaan pois etuajassa, eikä tästä aiheudu mitään lisäkustannuksia. Mikäli et ole varma jäljellä olevasta lainasummasta, on järkevää ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jolloin he ilmoittavat jäljellä olevan velan määrän korkoineen ja kuluineen. Tämän summan maksamalla saat kuitattua koko lainan maksetuksi.

Mikäli haluat lyhentää lainaasi nopeammin, mutta et pysty maksamaan sitä kokonaan, niin sekin onnistuu. Voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä kuten haluat.

Huomioi kuitenkin että ylimääräiset lyhennykset lyhentävät lainaa sen loppupäästä, eli ne eivät vaikuta seuraaviin kuukausilaskuihin millään tavalla.

Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä vähemmän sille ehtii kertymään korkoja ja kuluja, koska ne lasketaan vain siltä ajalta jolla laina on ollut asiakkaan käytössä.

Hae yrityslaina tästä!

 

Mihin yrityslainaa voi käyttää?

Lainan käyttökohteille ei ole määrätty mitään rajoituksia. Yritys itse päättää miten hakemansa rahoituksen käyttää.

Sitä voidaan käyttää esimerkiksi osana suurempaa pankkilainaa, sillä voidaan rahoittaa erilaiset laitehankinnat, sitä voidaan käyttää valikoiman tai varaston laajentamiseen tai vaikka henkilöstön palkkaamiseen.

Suunnittele siis ensin huolellisesti, mihin olet rahoitusta hakemassa ja kuinka paljon tarvitset sitä. Lainaa kannattaa aina hakea vain sen verran kuin on todella tarve.

Muista myös laskea yrityksen maksukyky huolellisesti, jotta olet varma, ettei lainan takaisinmaksussa tule ongelmia.