Yrityslainalaskuri

Laske yrityksellesi sopiva yrityslaina maksuttomalla yrityslainalaskurilla.

Laske yrityslainan kuukausierät ja kokonaiskustannukset
10 00010 000 000
160
050
 
 
 

Huomaathan että voit tallentaa yrityslainan takaisinmaksusuunnitelman omalle koneellesi PDF-muodossa.

Löydät yksityislainoille tarkoitettuja lainalaskureita palvelun Vertaalainaa.fi lainalaskuri -osiosta.


Yrityslainalaskuri auttaa hahmottamaan yrityslainan kulut

Yrityslainaa hakiessa on tärkeää tutustua tarkasti sen kuluihin ja korkoihin. Kun kyseessä on yrityslainat, puhutaan silloin yleensä aina merkittävästi suuremman kokoluokan lainoista, joten pienelläkin vertailulla voi saavuttaa suuria säästöjä.

Lainatarjouksissa esitetään monesti hyvin tarkasti lainan nimelliskorko ja lainan todellinen vuosikorko. Nämä on kuitenkin ilmoitettu vain prosentteina, eikä se välttämättä anna selkeää kuvaa siitä, kuinka kalliista yrityslainasta on kyse.

Tämän takia me halusimme tarjota kaikille suomen yrittäjille maksuttoman yrityslainalaskurin, jolla voit laskea nopeasti se, kuinka paljon lainassa on kuluja suoraan euroiksi muutettuina.

Voit asettaa yrityslainalaskuriin lainasumman väliltä 2000 – 250.000 euroa ja sille maksuajaksi 1 – 10 vuotta.

Tämän jälkeen voit asettaa laskuriin lainan todellisen vuosikoron väliltä 1 – 50 %.

Nyt yrityslainalaskuri näyttää antamiesi tietojen perusteella yrityslainan kuukausierän, korkojen osuuden ja takaisin maksettavan kokonaissumman.

Voit myös tulostaa yrityslainan maksusuunnitelman PDF-muodossa omalle koneellesi täysin ilmaiseksi.

 

Miten yrityslainoja voi vertailla?

Yrityslainavertailu on nykyään helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Voit aloittaa yrityslainavertailun pyytämällä itsellesi yrityslainatarjousta useasta eri palvelusta. Kun olet saanut yrityslainatarjoukset, voit aloittaa niiden vertailun. Yrityslainavertailun tukena kannattaa käyttää palvelumme maksutonta yrityslainalaskuria, jonka avulla näet lainatarjousten kulut prosenttien lisäksi myös selkeästi euroiksi muutettuina.

Aseta yrityslainalaskuriin lainatarjouksessa ilmoitettu lainamäärä, maksuaika ja yrityslainan todellinen vuosikorko. Tämän jälkeen näet heti kuinka paljon lainassa on kuluja euroiksi muutettuina. Tee tämä sama toimenpide kaikille saamillesi lainatarjouksille ja valitse sitten yrityksellesi sopivin yrityslainatarjous.

 

Miten yrityslainan hinta määräytyy?

Yrityslainan hinta eli todellinen vuosikorko määräytyy aina kunkin yrityslainapalvelun omien kriteerien mukaan. Kaikki yrityslainaa tarjoavat rahoitusyhtiöt tekevät lainanhakijasta luottoluokituksen, jonka mukaan he päättävät sen, kuinka paljon yrityslainaa voidaan myöntää ja millä korolla. Kun yrittäjällä on hyvät luottotiedot ja vakaat tulot, antaa se aina paremman luottoluokituksen ja mahdollisuuden edullisempaan yrityslainaan. Voit hankkia todistuksen luottoluokituksesta Bisnode.fi -palvelusta.

 

Oletko vasta harkitsemassa yrityslainan hakemista?

Jos olet päättänyt hakea yrityslainaa, mutta sillä ei vielä ole kiire, on sinulla asiat todella hyvällä mallilla.

Nyt kun sinulla on aikaa harkita, vertailla ja kilpailuttaa yrityslainapalveluita, kannattaa sinun tehdä myös laskelmia yrityslainalaskurilla tarvitsemallesi lainasummalle.

Suomen pankin selvityksen mukaan maaliskuulla 2020 suurempia yrityslainoja nostettiin huomattavasti, mikä kuvasta että yrityksen toimintaan ja kehittämiseen halutaan nyt panostaa.

Mieti mihin tarkotukseen yritys nyt rahoitusta tarvitsee ja mihin investointeihin tulee nyt keskittyä.

Vinkki: Yrityslainalaskuri antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa yrityslainan takaisinmaksusuunnitelma omalle koneellesi selkeässä PDF-muodossa.

Näin voit myös tulostaa takaisinmaksusuunnitelman paperille, jolloin sen esittäminen esimerkiksi yhtiökumppaneille on helpompaa.